Kariyerine 2013’ten bu yana çiftlerde mücadele ederek devam eden ve 2015’te burada şampiyonluk gören İsviçreli yıldız Tayvanlı Chan Yung-jan ile katıldığı Wimbledon 2017’de çeyrek finalde turnuvaya veda etti. 

Çeyrek finalde Anna-Lena Grönefeld/Kveta Peschke çiftiyle karşılaşan 3 numaralı seri başları Hingis ve Yung-jan maçtan 6-4, 3-6, 6-4’lük setlerle mağlup ayrıldı.
Alman Grönefeld ve Çek Peschke çiftinin yarı finaldeki rakibiyse Casey Dellacqua/Ashleigh Barty çiftini eleyen 2 numaralı seri başları Ekaterina Makarova/Elena Vesnina çifti oldu. Yarı finallerin diğer ayağındaysa 9 numaralı seri başı Chan Hao-ching/ Monica Niculescu ve Makoto Ninomiya/Renata Voráčová çiftleri karşı karşıya gelecek.

KARIŞIK ÇİFTLERDE YOLA DEVAM EDİYOR
Öte yandan Martina Hingis, Andy Murray’nin kardeşi Jamie Murray ile birlikte 1 numaralı seri başı olarak katıldığı karışık çiftler kategorisinde yoluna devam ediyor.
Çeyrek finalde Britanyalı Ken Skupski/Jocelyn Rae çiftini 6-4’lük iki sette mağlup ederek yarı finale yükseldi. Murray/Hingis ikilisinin yarı finaldeki rakibi Brezilyalı Marcelo Demoliner ve İspanyol María José Martínez Sánchez tandemi olacak.