İstanbul Cup’ın ikinci gününde Türkiye’yi temsil eden tenisçilerin tamamı korta çıkacak. Başak Eraydın ve İpek Soylu teklerde, Çağla Büyükakçay, Pemra Özgen, Melis Sezer ve Ayla Aksu da çiftlerde sahne alacak.

TEB BNP Paribas İstanbul Cup’ta ikinci gün programı açıklandı. Merkez kortta günün ilk maçında Bulgar Tsvetana Pironkova, elemeden çıkan Başak Eraydın’la kozlarını paylaşacak. 10. kez İstanbul Cup’ta yer alan Pironkova ile Eraydın’ın mücadelesi saat 11:00’de başlayacak.

Bu maçın ardından Çağla Büyükakçay, çiftlerde Timea Babos ile birlikte sahne alacak. Büyükakçay/Babos ikilisi, Rumen Cadantu ve İsveç’ten Lister’e karşı çeyrek finale kalma mücadelesi yapacak.

Merkez kortun üçüncü maçında Kanadalı yıldız Eugenie Bouchard, Jana Cepelova ile oynarken, saat 17:00’de İpek Soylu, genç İspanyol Sara Sorribes Tormo karşısında tur arayacak.

Saat 13:00’te başlayacak olan Kort 2 programının ikinci karşılaşmasında ise üç Türk tenisçi yer alacak. Ayla Aksu ve partneri Dayana Yastremska, Pemra Özgen/Melis Sezer ile mücadele edecek.