Yayın hayatındaki 17. yılını sürdüren Tenis Dünyası, Nisan 2022 tarihli 108. sayısıyla piyasaya çıktı.
Türkiye'de düzenlenmekte olan en büyük tenis turnuvası niteliğindeki TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul hakkında detaylı bir içerik bulunan yeni sayının kapağında İpek Öz, Sorana Cirstea ve Elise Mertens yer alıyor.
Onur Akmeriç'in erkekler tenisinde bu seneye damga vuran kort içi şiddet olaylarına değindiği yazısının yanı sıra Avusturyalı eski ilk 10 oyuncusu Jurgen Melzer ile gerçekleştirdiğimiz özel röportaj takipçilerin ilgisine sunuluyor.
Dergide ayrıca Antalya'daki Fed Cup müsabakalarında bir araya geldiğimiz İpek Öz ile yapılan röportajı ve WTA basamaklarını hızla tırmanan milli raketin parlak Bogota serüvenini koçu Mert Ertunga'nın kaleminden okuyabilirsiniz.
.png)