Türkiye Tenis Federasyonu Mali Olağan Genel Kurulu, 24 Kasım Cumartesi günü 103 delegenin katılımıyla Ankara’da yapıldı.

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Mali Olağan Genel Kurulu, 24 Kasım Cumartesi günü Anadolu Hotels Downtown Ankara’da gerçekleştirildi. Aranan yeter sayısına ulaşılması, açılış konuşmaları, Divan Kurulu’nun belirlenmesi ve gündemin okunmasıyla başlayan mali genel kurulda 2017 ve 2018 yönetim, denetim ve faaliyet raporları ibra edilirken, 2019 ve 2020 tahmini bütçeleri de kabul edildi.

103 delegenin katıldığı mali genel kurulda konuşan TTF Başkanı Cengiz Durmuş, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na, Spor Genel Müdürlüğü’ne, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerine, sponsorlara, kulüplere Türk tenisine verdikleri desteklerden ötürü teşekkürlerini iletti.

“Sürekli gelişen ve büyüyen bir camiayız. Türkiye’nin bir tenis ülkesi olması hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz” diyen Durmuş, yaptığı sunumda 2017 ve 2018’de gerçekleştirilen faaliyetlerden, elde edilen başarılardan, imza atılan ilklerden, federasyonun 2019 ve 2020’deki hedeflerinden bahsetti.

TTF Basın Bülteni