Türk tenisinin önde gelen veteran tenisçileri Şen Miksler Tenis Turnuvası’yla bu yıl üçüncü kez Bodrum’da buluştu. Zuhal Aydınlıoğlu ve Fuat Birgen’in organize ettiği turnuva, Taci Pendik’in işletmesini yaptığı Torba Casa Del Arte Hotel tenis kortlarında gerçekleşti. Altı gün süren tenis şenliğinde tenisçiler sıcak havaya aldırmadan birbirinden heyecanlı maçlara imza attı. Bir çok tenisçi kendi elleriyle hazırladığı ikramları katılımcılara sundu. Turnuva açılışında Bodrumlu kadın tenisçiler bir de folklör gösterisi yaptı.

Grup maçlarıyla başlayan çeyrek final, yarı final ve final maçlarıyla devam eden turnuvayı Nurçin Aksoy / Nurettin Cakcak ikilisini 2-0 yenen İlknur Aksu / Fatih Ediboğlu çifti kazandı. Aksu/Ediboğlu çifti kupa dışında kral ve kraliçe taçları da kazandı.



Şen Mix'ler Tenis Turnuvası'nda dereceye girenlere kupaları organizasyonun temelini atan Zuhal Aydınlıoğlu ve Fuat Birgen tarafından verildi. Törende konuşan üçüncüsünü düzenledikleri tenis şenliğinin büyük ilgi görmesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Aydınlıoğlu, Şenliğimiz her yıl daha da büyüyor ve güzelleşiyor. Tenis dünyasının en önemli isimleriyle bir hafta boyunca beraber oluyoruz, tenis dolu günler geçiriyoruz. Hem çok eğleniyor, hem de dostluklarımızı pekiştiriyoruz. Önümüzdeki yıl daha güzel bir organizasyonda buluşmayı temenni ediyoruz” dedi. 

3. Şen Mix'ler Tenis Turnuvası ödül töreninin ardından düzenlenen yemek ve eğlenceyle sona erdi.