Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, 22-28 Nisan'da yapılacak TEB BNP Paribas İstanbul'u tüm sporseverlerin izlemesi için bilet fiyatlarında önemli indirimler yaptıklarını söyledi. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi her yaştaki tenisçilerin turnuvayı ücretsiz olarak izleyebileceğini belirten Durmuş, bilet fiyatlarını organizasyonun ilk iki günü için 10, üçüncü ve dördüncü günler için ise 30 TL olarak belirlediklerini açıkladı. 

HERKESİN İZLEYEBİLSİN DİYE...

Tenisin zengin sporu olmadığını her platformda dile getirdiklerini belirten Durmuş, "Dünyanın hiçbir ülkesinde bu kadar güçlü kadronun mücadele ettiği bir organizasyonu bu kadar uygun fiyatlarla izleyemezseniz. Bu tenis şenliğini herkesin yaşamasını istediğimiz için bilet fiyatlarında böyle bir politika uyguladık. Amacımız bilet satışından gelir elde etmek değil, tenisseverlerin kadınlar tenisinin yıldızlarını uygun şartlarda izlemesini sağlamak. Tüm lisanslı oyuncularımız da turnuvayı ücretsiz olarak takip edebilecek. Özellikle genç oyuncularımızın turnuvaya gelerek üst düzey maçları canlı izlemeleri, yıldızların antrenmanlarını takip etmeleri kendilerine önemli tecrübeler kazandıracaktır" dedi. 

Bu yılki turnuvanın Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Toto'nun desteği  ve Türkiye Tenis Federasyonu'nun organizasyonunda gerçekleşeceğinin altını çizen TTF Başkanı Cengiz Durmuş, TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ın ülkemizin en değerli spor organizasyonu olduğunu ifade etti. Geçmişte Venus Williams, Maria Sharapova ve Caroline Wozniacki dünyaca ünlü yıldızların bu turnuvada korta çıktığını hatırlatan Durmuş, "Dünya sıralamasında 27. sırada bulunan Carla Suarez Navarro 1 numaralı seribaşı olarak bu yılki turnuvada korta çıkacak. 2016'da tekler şampiyonu olan Çağla Büyükakçay ile çiftlerde şampiyon olan İpek Soylu, Pemra Özgen ve Berfu Cengiz gibi tenisçilerimiz de organizasyona katılacak. Keyifli bir ortamda tenis izlemek isteyen herkesi 22-28 Nisan arasında Esenyurt'taki Spor Toto Tennis Park'a bekliyoruz" diye konuştu. 

(Kaynak: dha.com.tr)