ATP'de çiftler tenisine damga vuran, birlikte çıktıkları 30 Grand Slam finalinde 16 şampiyonlukları bulunan ikizler Bob Bryan ve Mike Bryan 42 yaşında tenisi bıraktıklarını açıkladılar. 

Geçtiğimiz yıl 2020 Amerika Açık'ta tenisi bırakmayı düşündüklerini söyleyen Bryan biraderler, turnuvanın COVID-19 pandemisi nedeniyle seyircisiz yapılacak olmasından dolayı emekliliklerini öne çektiklerini duyurdular.

Solak olan Bob Bryan güçlü servisleriyle tanınırken, sağ elini kullanan Mike ise etkili returnleri ve file önü oyunuyla tanınıyordu. 

Bryan kardeşler 139'u üst üste olmak üzere birlikte 438 hafta çiftler dünya sıralamasında 1 numarada kalmışlardı. Mike Bryan toplam 506 hafta çiftlerde dünya 1 numarası olarak kalmış ve kardeşiyle kazandıklarının yanında 2018'de Jack Sock ile Wimbledon ve Amerika Açık'ta kupa kaldırmıştı.

Olimpiyatlarda 2008'de Beijing'de bronz, 2012'de ise Londra'da altın madalya kazanan iki kardeşten Bob 7 kez, 2008 Beijing'de Lisa Raymond ile bronz madalya kazanan Mike ise 4 kez karışık çiftlerde majör şampiyonluklar elde etti.