26-30 Haziran tarihleri arasında Kaya Hotels and Resorts'un ev sahipliğinde düzenlenecek olan Türkiye'nin tek çim kort turnuvası Turkish Airlines Antalya Open’ın kura ekimi Kaya Palazzo Convention Center'da gerçekleşti.

Dört seribaşı Adrian Mannarino, Damir Dzumhur, Fernando Verdasco ve Gael Monfils'in ilk turu bay geçtiği eşleşmelerde, milli tenisçi Cem İlkel de üst üste ikinci kez ana tabloda mücadele edecek. İlkel, Turkish Airlines Antalya Open ilk turunda dünya 98 numarası Marius Copil ile karşı karşıya gelecek.

5 numaralı seribaşı Robin Haase ve turnuva 8 numarası Dusan Lajovic'in ilk turdaki rakipleri elemelerden gelen tenisçiler olurken; turnuvada 6 numara olarak mücadele edecek olan Joao Sousa, Alman Mayer ile eşleşti. Turkish Airlines Antalya Open'ın son şampiyon Yuichi Sugita'nın rakibi ise Arjantinli Guido Pella oldu.

22 yaşındaki Cem İlkel'in doğrudan ana tabloda korta çıkacak tek Türk raket olduğu organizasyonda, Marsel İlhan, Ergi Kırkın ve Koray Kırcı ise elemelerden çıkmak için mücadele edecekler. Cumartesi (23 Haziran 2018) günü başlayacak olan eleme tablosunda Marsel İlhan, son İstanbul Open şampiyonu Taro Daniel'in rakibi olurken; Ergi Kırkın Moldovalı Radu Albot, Koray Kırcı ise Kazan Aleksandr Nedovyesov karşısında ter dökecek.

Turnuvaya katılacak oyunculardan Jiri Vesely ve Federico Delbonis'in de hazır bulunduğu kura çekiminde, ATP Tour Menajeri Fernando Sanches, ATP Süpervisorü Carlos Sanches, Kaya Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sami Türkay ve Kaya Palazzo Genel Müdürü Alper Türlü de konuşmacı olarak yer aldı.

www.ttf.org.tr