O2 Arena'nın ev sahipliği yaptığı Nitto ATP Finalleri'nde çiftler şampiyonluğu için Fransız tandem Pierre Hugues Herbert/Nicolas Mahut ile karşılaşan Mike Bryan ve Jack Sock, karar seti neticesinde kupaya uzanan taraf oldu.

Karşılaşmanın ilk setini 7-5 kaybettikten sonra oyuna ağırlığını koyan Amerikalı ortaklık, iki kez servis kırdıkları ikinci seti 6-1'le hanesine yadırırken, maçı da üçüncü sete taşıdı. Maç tiebreak'inde 8-3'lük skor avantajını yakalayan Bryan ve  Sock ikilisi, ele geçirdikleri ilk beş maç puanından faydalanamadı. Fransız rakiplerinin 11-10 öne geçtiği noktada bir de maç puanı çeviren Bryan/Sock tandemi, 12-11'de yakaladıkları altıncı maç puanını değerlendirdi ve büyük çekişmeye sahne olan finali noktaladı.

2018 Mayıs ayında ortaklıklarına başlayan Mike Bryan ve Jack Sock, Wimbledon ve Amerika Açık'tan sonra Londra'da da kupaya uzanarak, sezonun en büyük beş kupasından üçünü müzelerine götürdüler.

Sezonu 20-6'lık galibiyet derecesiyle bitiren Mike Bryan ve Jack Sock, Nitto ATP Finalleri'ndeki şampiyonluğun ardından 479 bin dolarlık para ödülünün sahibi olurken, çiftler klasmanında 2018'i 1 ve 2 numarada bitirmeyi de garantilediler.

Emre Başoğlu